Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Gladsaxe

Vi hjælper både private hjem, institutioner og virksomheder med at højne sikkerhedsstandarden. Sikkerhedslåse er en af de potentielle løsninger. En professionel sikkerhedslås, kan sikrer hjem, butik eller kontor mod tyveri og indbrud. Hos Låsesmed Gladsaxe finder du udelukkende anerkendte og forsikringsgodkendte sikkerhedslåse. På den måde er du garanteret den bedste kvalitet. 

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Der er mange hjem i Danmark, som ikke er tyverisikret optimalt. Det kan være fordi deres låse er gamle, nedslidte og svage. Derfor anbefaler vi, at få professionelle låsesmede til at undersøge dine låse, og hjælpe dig med at forebygge indbrud. Nye forsikringsgodkendte låse gør en kæmpe forskel. 

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Når du installerer mere en én lås på din hoved- og bagdør, gør du livet sværere for indbrudstyven. Flere stærke låse er nemlig en alletiders måde at sikrer dig imod indbrud på.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Når du skal vælge lås, kan det være smart at vælge en, der kan låses indefra og udefra. Det gør nemlig låsen stærkere. Derudover er det godt hvis låsen er borebeskyttet, samt har en høj dirke- og kopieringssikkerhed. Vi står klar til at rådgive dig, når du er på udkig efter en god og sikker lås til dit hjem eller din virksomhed.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi kan installere sikkerhedslåse på alle slags døre. Hoveddøre, terassedøre, kælderdøre og døren til skuret. Hvis du ønsker det, kan vi også sikrer dine vinduer med en eller flere sikkerhedslåse.